30 augusti 2021

Sommaren 2021

Sommar

I fredags jobbade jag min sista dag på smådjurskliniken i Sundsvall, det har varit så kul och lärorikt att få jobba där under sommaren. Jag har lärt mig att ta blodprov på katter och hundar, fått vara med på några operationer och bara lära mig hur allt fungerar på en smådjursklinik. Så roligt att få testa på mitt framtida yrke, fast från djurvårdarperspektivet, det ska bli kul att få lära sig ännu mer under läsåret nu. Till nästa år tror jag dock att jag ska ta en vecka ledigt innan skolan drar igång, så man får landa lite innan. 
 
Jag har även hunnit med en vecka på Gotland och träffa alla mina kusinbarn och kusiner, moffen och hänga lite på stranden med min systrar. Det blev också en helg i Sälen med mina gamla kompisar som jag säsongade med i Åre, för att fira Ida som har fyllt 25 och tagit sjuksköterskexamen!
 
Jag lyckades också få min andra dos vaccin, så förhoppningsvis ska det gå smidigt med resan till Litauen. 
 
Just nu sitter jag på tåget ner mot Arlanda för att flyga till Vilnius. Min lilla Chihuahua Sigge är med den här gången, så även han ska få testa på att bo i Litauen, det ska bli spännande!
 
På onsdag den 1a september börjar allvaret igen. Wish me luck!