Hej hopp! Idag hade alla internationella veterinärstudenter på LSMU möte med vår rektor för att få veta lite mer hur vårterminen kommer att se ut för oss. För tillfället så är det sagt att vi kommer ha online classes tom den 12 April, men det kan ju såklart förändras beroende på situationen. Det har varit många frågetecken kring hur skolan har tänkt, så det var bra att vi fick ha ett samtal. Man kan ju såklart inte göra något åt situationen men det är väldigt stressande att inte veta hur man ska göra med resandet när man dessutom har supermycket i skolan. 
 
Vi håller fortfarande på med Life science 2 kursen och läser just nu om reptiler, ryggradsdjur, laboratoriedjur osv. Det är ganska så intressant, men det är som vanligt mkt info på kort tid. På måndag har vi ett prov om amfibier, reptiler, fiskar och hajar. Alla prov i kursen har hittills gått superbra, så jag tror inte det kommer gå åt pipsvängen på måndag heller. 
 
 
Under vårterminen har våra språklärare sagt att det kommer bli ett högre tempo, vilket jag inte ser fram emot, det är flera läxor i veckan och varken latin eller litauiska är så värst lätta språk. Jag måste erkänna att det inte är superenkelt att prioritera språken framför våra "riktiga" ämnen. De är såklart också viktiga, men jag vet inte hur mkt jag kommer behöva litauiskan i mitt framtida yrkesliv. 
 
Hoppas ni får en fin helg!