Familjen har varit på besök, jag har fyllt 26 och vi har startat med nya kurser! 
 
Familjen var här från fredag till tisdag och det var såå kul att äntligen få visa dem hur jag har det här i Litauen. Vi kikade på skolan, vart jag och Sigge brukar ta våra promenader, shoppingcentrat Mega och staden överlag. Det är ju lite skillnad från en stad i Sverige. Lägligt nog så fyllde ju jag också 26 när de var här, så vi hade lite födelsedagsmiddag. Så mysigt att kunna fira med dom, det har jag inte kunnat göra på nåt år.
 
I veckan har vi haft ännu ett litauiska prov, alla prov hittills har varit muntliga, där vi ska memorisera ganska mycket och kunna framföra inför läraren. Även om det är skönt att det är mycket mer strukturerat det här året jämfört med tidigare, så är det väldigt tufft också. Vi har prov ungefär varannan vecka och det blir ganska mycket när man har prov i de andra ämnena samma vecka. 
 
De nya kurserna som vi ska börja/har börjat med heter "Animal Rearing, Breeding and Practice Management" och "Feed and Animal Nutrition".  Hittills har det var lite lektioner hur man väljer ut det bästa avelsdjuret, hur man räknar ut inavelsprocenten i husdjur och lite statistikövningar. Det är väldigt roligt att få göra något helt annat nu när vi har haft väldigt mycket anatomi under hösten. 
 
Världens bästa familj💕
 
Lite litauiskaordböcker skadar ju inte när man försöker lära sig det här "enkla" språket
 
Sigge med en av sina favoritpersoner, min storasyster Karin💗
Min lillasyster Margit med en något missnöjd Sigge
Innan familjen flög hem så strosade vi lite i Vilnius, här hade vi kul på en restaurang
Sigge är lite nöjd med värmefilten som jag fick av Angelica i födelsdagspresent